Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Троє українців поширювали дитяче порно: зловмисників затримали (Фото)

Досудове розслідування триває.

Фото Національної поліції України.

Троє українців поширювали дитяче порно: зловмисників затримали (Фото)

За результатами обшуків поліцейські вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, флеш-накопичувачі та інше майно, яке може містити доказову базу причетності до поширення протиправного контенту

У Миколаївській області поліцейські викрили трьох жителів у пошиеренні дитячої порнографії.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Фігуранти на замовлення завантажували і поширювали через Інтернет фото і відеопродукцію з порнографічним змістом, у тому числі з дитячою порнографією за допомогою власного комп'ютерного обладнання.

«Зловмисники - жителі обласного центру 27-ми, 56-ти і 59-ти років, які були учасниками закритих тематичних сайтів. Фігуранти на замовлення завантажували і поширювали через Інтернет фото і відеопродукцію з порнографічним змістом, у тому числі з дитячою порнографією за допомогою власного комп'ютерного обладнання», - сказано в повідомленні.

Дії фігурантів кваліфікуються попередньо, за частиною 1 ст. 301 Кримінального кодексу України «Ввезення, виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів».

Нагадаємо, підліток зґвалтував 13-річну дівчинку. Його затримали.

Крім цього, як зазначили в поліції, 56-річний миколаївець, крім кримінальної, також буде нести адміністративну відповідальність за злісну непокору законним вимогам поліцейських під час проведення слідчої дії (ст. 185 КУпАП).

Вилучена техніка направлена на проведення відповідних експертиз, за результатами яких, у сукупності з іншими доказами, буде вирішуватися питання про остаточну кваліфікацію події і повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину.

 

 

Telegram Channel