Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Волинянина, який втратив усе, прихистили сусіди (Відео)

Власник самотужки намагався загасити вогонь, але світло та вода в будинку зникли.

Фото Суспільне.

Волинянина, який втратив усе, прихистили сусіди (Відео)

У селі Жидичин Луцького району в ніч на 19 січня сталася пожежа

Ліквідовували вогонь майже дві години, – розповіла керівниця відділу управління ДСНС в області Ірина Варварук.

Усе майно 64-річного власника згоріло. Пенсіонера прихистили сусіди, інформує Суспільне.

Пожежа в оселі Мирослава Дацюка трапилася о третій годині ночі. Чоловік мешкає в будинку сам. Розповів: того вечора розпалив піч та пішов до сусідньої кімнати. Вдягнув навушники та заснув перед комп'ютером, коли відбулось займання не чув.

Вогонь пошкодив 100 метрів стін та 40 метрів перекриття, знищив речі домашнього вжитку. Будинок потребує капітального ремонту.

Власник самотужки намагався загасити вогонь, але світло та вода в будинку зникли, зрозумів, що не впорається. Зателефонував сусіду, покликав на допомогу. Разом викликали пожежників.

Читайте також: Волинські мисливці повісили на дереві вбиту тварину (Фото 18+).

Пожежу ліквідовували майже дві години три пожежно-рятувальні частини. Вогонь пошкодив 100 метрів стін та 40 метрів перекриття, знищив речі домашнього вжитку. Будинок потребує капітального ремонту, – говорить власник. Мирослав Дацюк – пенсіонер, веде домашнє господарство, грошей на відновлення житла немає.

За допомогою волинянин звернувся до Луцької міської ради. Чоловік написав заяву на виділення матеріальної допомоги. Зі слів заступника начальника відділу інформації Луцької міської ради Олександра Олішевського, заява від мешканця Жидичина надійшла, її розглянуть у визначений законодавством час.

За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій в області, загалом цієї зими в оселях волинян трапилося 64 пожежі, двоє людей загинули.

 

Telegram Channel