Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Любешівську та Маневицьку районні держадміністрації приєднають до Камінь-Каширської РДА

Комісія відповідає за державну реєстрацію рішення про припинення юридичних осіб публічного права.

Фото kamadm.gov.ua.

Любешівську та Маневицьку районні держадміністрації приєднають до Камінь-Каширської РДА

У Камені-Каширському відбулося засідання комісії з питань реорганізації

Згідно з новим адміністративно-територіальним устроєм, прийнятим минулого року Верховною Радою України, на Волині утворено чотири нових райони, серед яких – Камінь-Каширський. Реорганізовані Любешівська та Маневицька райдержадміністрації будуть приєднані до Камінь-Каширської РДА. Про це інформує Камінь-Каширська райдержадміністрація.

Головою реорганізаційної комісії призначено першого заступника голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Олександра Михаліка.

Цей процес координує облдержадміністрація, очільник якої видав розпорядження, котрим утворена комісія з реорганізації та затверджений її персональний склад. Головою цієї комісії призначено першого заступника голови Камінь-Каширської райдержадміністрації Олександра Михаліка.

Комісія, зокрема, відповідає за державну реєстрацію рішення про припинення юридичних осіб публічного права в результаті реорганізації шляхом приєднання; плани вивільнення працівників Любешівської та Маневицької районних державних адміністрацій, що припиняються; інвентаризацію майна; передачу розпорядчої документації.

Реклама Google

Telegram Channel