Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У центрі Любешова зрізали кілька аварійних каштанів

Фото novezittya.in.ua.

У центрі Любешова зрізали кілька аварійних каштанів

Учора працівники Центру безпеки громадян ліквідували три аварійні дерева по вул. Незалежності в селищі. Цій роботі перебували проведення відповідних обстежень та отримання погодження

Майстер із благоустрою Центру безпеки громадян Андрій Кравчук зазначив: усі ці каштани були дуплисті. Про це пише газета «Нове життя».

Вказівку-ордер на їхню ліквідацію отримали від управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності селищної ради.

Огляд дерев проводила спеціальна комісія з обстежень зелених насаджень, до складу якої входять також екологи.

Головний спеціаліст-інспектор із благоустрою цього управління Світлана Черевко пояснила: огляд дерев проводила спеціальна комісія з обстежень зелених насаджень, до складу якої входять також екологи. Акт обстеження згаданих каштанів у Любешові був складений ще 17 листопада 2020 року.

А вже пізніше на засіданні виконкому прийняте рішення про видачу дозволу на видалення трьох аварійних дерев. І от нещодавно його передали для Центру безпеки громадян на ці роботи.

До слова, практикуватимуть при обстеженні позначати аварійні дерева спеціальною червоною фарбою, зазначила Світлана Федорівна.

Telegram Channel