Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мішкии під очима: Олег Винник схвилював прихильниць зовнішнім виглядом

Шанувальниці стурбовані.

Фото РБК-Україна.

Мішкии під очима: Олег Винник схвилював прихильниць зовнішнім виглядом

Синці видають втому

У новому сезоні шоу «Голос країни» тренерське крісло вперше займе Олег Винник. Напередодні прем'єрного випуску проекту його ведучий Юрій Горбунов поділився фото з тренером-новачком.

«Фото з повелителем вовчиць! Прикладайте слабкі місця-фото лікувальне) і не забудьте 24 січня, цієї неділі подивитися Голос-11 сезон!», – написав у підписі до знімка Горбунов.

 

 «Якийсь Олежа злий, мені аж страшно стало», « а що у цього чоловіка з ротом? Таке відчуття, ніби губ немає, просто розрізали ножем по похмурому обличчю», «Видно що Олег втомлений дуже», – коментують фото користувачі.

«Фото з повелителем вовчиць! Прикладайте слабкі місця-фото лікувальне) і не забудьте 24 січня, цієї неділі подивитися Голос-11 сезон!

До слова, раніше можлива дружина Винника Таюне опублікувала фото, на якому відображена в обіймах чоловіка.

 

 «Будьте щасливі, ви супер сім'я», « Ви ж чоловік і дружина, навіщо це приховуєте? Бісить», «красива і скромна пара», « захоплююся тим подарунком, який міс Фортуна піднесла Олегу і Таї: вони зустрілися!!! І давно. Багато років разом!», «Красива пара, здоров'я вам», - коментують публікацію Таїсії користувачі.

Читати такожЩо робити, аби взимку волосся мало вигляд не гірший, ніж улітку

Джерело: Сlutch
Telegram Channel