Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Нелюди за кордоном били укранця «зі страшною жорстокістю» (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.

Нелюди за кордоном били укранця «зі страшною жорстокістю» (Фото)

У Юрія в декількох місцях проломлено череп, також зламані рука і пальці, ребра, плечовий суглоб, а на нозі є ножові поранення

Близькі 15-річного українця, на якого напали 15 січня недалеко від Ейфелевої вежі в Парижі, розповіли, що школяра били «зі страшною жорстокістю», повідомляє «КП в Україні».

Те, що я побачила, не бажаю нікому. Цей жах неможливо уявити.

У місцевій лікарні хлопця терміново прооперували. Операція тривала близько шести годин, після неї Юрій увійшов у кому. Зараз лікарі оцінюють його стан як стабільний, але критичний.

Реклама Google

Читайте також: На Рівненщині донька цеглиною проломила голову матері.

«Те, що я побачила, не бажаю нікому. Цей жах неможливо уявити», – розповіла мати Юрія Наталія Крученик про момент, коли побачила сина в машині швидкої допомоги. А її подруга, Етелла Шандор, повідомила, що 21 січня хлопцеві виповнилося 15 років. У його день народження рідні прикрасили палату кульками і листівками, сподіваючись, що це допоможе Юрію отямитись.

«Я вам чесно скажу: те, що ці нелюди зробили з дитиною, таке навіть у фільмах жахів не побачиш. Його били з якоюсь страшною жорстокістю», – сказала вона.

Мати Юрія – родом з села Білки Закарпатської області. До Франції вона переїхала 2008 року, коли Юрі було 4 роки. Тут у неї народилися ще дві доньки, молодшій – 1,5 року.

Наталія володіє фірмою, яка допомагає українцям працевлаштуватися у Франції. Крім того, вона веде курси французької мови, а гроші жертвує до церкви в Україні.

 

 

Telegram Channel