Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Показали тіло хлопчика, якого зрешетилили з дробовика  (Фото 18+)

Таких куль витягнули аж 40!

Фото: 20хвилин.

Показали тіло хлопчика, якого зрешетилили з дробовика (Фото 18+)

Дитину чекає тривале лікування

21 січня до лікарні потрапив 11-річний мешканець Тернополя. Травми хлопчик отримав під час катання на санках поблизу ЗОШ №27. За попередніми даними, травми були схожі на опіки від петарди. Однак медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Ймовірно, дробовика. 

 

  11-річний Максим прикрив собою молодшу ​​сестричку. Внаслідок обстрілу з тіла підлітка вийняли понад 40 металевих дробин.

Правоохоронці встановили, що стріляв чоловік з будинку, вікна якого виходили якраз на гірку. У нього виявили зброю, яку забрали на експертизу.

У мікрорайоні, де сталася стрілянина, люди налякані. Скаржаться, що поліція проводить розслідування за статтею «хуліганство». Бояться дітей випускати гуляти, тому що власник рушниці, з якого, ймовірно, і стріляли, наразі вдома. Власник квартири, де поліція знайшла рушницю, журналістам двері не відкрив.

Правоохоронці встановили, що стріляв чоловік з будинку, вікна якого виходили якраз на гірку. У нього виявили зброю, яку забрали на експертизу.

Сусіди кажуть, що чоловік недавно придбав це житло. Мовчазний і не конфліктний.

«Ні з ким справи не мав, тільки собі гуляв з собачкою. Дуже спокійний», - розповів сусід.

Місцеві бояться, що чоловік уникне покарання. Зараз біля квартири підозрюваного стрілка чергують поліцейські. Власник рушниці в стрільбі по дітях не зізнається. Але вже в понеділок будуть результати експертизи. Правоохоронці не виключають, що кримінальне провадження за фактом нападу на дітей перекваліфікують в іншу статтю.

До слова, того дня поранення отримав і 8-річний хлопчик. Дробини витягнули у нього з обличчя. Його лікують медики Тернополя, а от Максима терміново вночі госпіталізували до Києва. 

 

 Батько хлопця розповів, що син у задовільному стані.

«Стан середньої важкості. А далі будемо бачити, що до чого і як.

Читайте такожЖінку, яка доглядала за безпритульними псами, знайшли пошматованою і обмотаною ланцюгами (Відео)

Ну бачите, хлопець сильний - все буде окей. Все буде добре. Спасибі також усім за все», - прокоментував батько потерпілого Ярослав Капустяник.

Ось як виглядає тіло хлопця. Окрім м'яких тканин дробини потрапили і у внутрішні органи.

Джерело: 20 хвилин
Telegram Channel