Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Оголосили тендер на реконструкцію аеропорту «Рівне»

Мова про реконструкцію світлосигнальної системи, капітальний ремонт огорожі та систему посадки.

Фото Рівненської ОДА.

Оголосили тендер на реконструкцію аеропорту «Рівне»

Рівненська ОДА оголосила тендери на виготовлення документації на три проекти Міжнародного аеропорту «Рівне». Це – реконструкція світлосигнальної системи, капітальний ремонт огорожі та система посадки, інформує сайт Рівненської ОДА.

«Приємно, що спільними зусиллями нам вдалося їх розпочати. Адже на це виділені кошти з обласного бюджету. Переконаний -  це  лише перший крок до модернізації регіонального летовища. Втілення проектів дозволить аеропорту стати учасником Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. І отримати понад 75 млн грн від держави на свій розвиток», - про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Втілення проектів дозволить аеропорту стати учасником Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року. І отримати понад 75 млн грн від держави на свій розвиток», - про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За державні кошти розпочнуться роботи з відновлення аеропорту. Це стане позитивним сигналом для авіакомпаній, які готові співпрацювати з нашим регіоном.

Читайте також: В бюджеті Рівненщини передбачили 2 млн гривень для рівненського аеропорту

Спостерігати за проведенням закупівель можна на електронному майданчику Prozorro за наступними ідентифікаторами:

UA-2021-01-22-005491-b

UA-2021-01-22-010856-b

UA-2021-01-22-002556-c

Telegram Channel