Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Загадково помер відомий артист. Його знайшли з порізаними венами (Фото)

Тіло виявили у його квартирі.

Фото Pixabay.

Загадково помер відомий артист. Його знайшли з порізаними венами (Фото)

Тіло 43-річного коміка виявила дружина, коли приїхала з дачі

У Москві у понеділок, 25 січня, наклав на себе руки відомий стенд-ап комік і актор Олександр Шаляпін. Його тіло виявила вдома дружина рано вранці.

Про це повідомили в Telegram-каналі Mash, передає apostrophe.

Жінка побачила в квартирі сліди крові, і, побоюючись заходити туди самій, зателефонувала знайомому.

Актора і стенд-ап коміка Олександра Шаляпіна знайшли мертвим в Москві. Його виявили близько 4 ранку з порізаними венами в своїй квартирі на Хорошевському шосе. Медики швидкої констатували смерть.

Читайте також: Відомому українському співакові поставили страшний діагноз.

Тіло 43-річного коміка виявила дружина, коли приїхала з дачі. Жінка побачила в квартирі сліди крові, і, побоюючись заходити туди самій, зателефонувала знайомому. Разом вони виявили стендапера мертвим, у нього була пошкоджена рука.

За словами дружини, у Шаляпіна останні 20 років були проблеми з алкоголем, а останні роки він лікувався в клініці в Бєлгороді. У Москву він приїхав кілька днів тому.

Менеджер Шаляпіна підтвердила, що це був суїцид.

Поліція проводить перевірку.

Олександр Шаляпін народився в 1979 в Люберцях, в 2001 році закінчив акторський факультет Самарської державної академії культури і мистецтв.

Як комік став виходити на сцену в 2010 році. Спочатку це були клуби, де проводив вечірки «Стендап-проект», до складу якого Шаляпін входив в 2010-2011 роках.

У 2011 році брав участь у фестивалі пародій «Велика різниця», де взяв один з призів. З осені 2012 до листопада 2014 року - постійний учасник проекту «Stand Up». Шаляпін також знімався у фільмах («Жінки проти чоловіків», «Сваха» «Глухар-2» та інших).

 

 

Telegram Channel