Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Справляв нужду на авто: під Луцьком побилися чоловіки (Фото)

Обвинувачений у суді свою вину не визнав та просив його виправдати.

Фото Pixabay.

Справляв нужду на авто: під Луцьком побилися чоловіки (Фото)

Врахувавши всі обставини та вислухавши свідків, суд призначив обвинуваченому покарання

На Волині у 2018 році у Лаврові Луцького району на свято села поблизу місцевого будинку культури сталася бійка між двома чоловіками. Один з них стверджував, що на його автомобіль справляли природну потребу, але бійки не було. Натомість чоловік, який став потерпілим, говорив, що природну потребу справляв за авто, але попри це власник автомобіля його побив.

У вищевказаних подіях розбирався Луцький міськрайонний суд, який виніс вирок у справі, передають Волинські новини.

Після чергового зауваження потерпілий намагався нанести удар власнику авто, однак обвинувачений знову відштовхнув потерпілого руками, від чого той впав.

Як ідеться у вироку, 21 вересня 2018 року близько 23 години 40 хвилин неподалік будинку культури у селі Лаврів Луцького району побилися двоє чоловіків. Один з чоловіків вдарив іншого у плече, а після його падіння почав бити ногами по спині та попереку. В результаті побиття потерпілий отримав середні та легкі тілесні ушкодження.

Читайте також: Вистежили по крові: у Луцьку 23-річний чоловік намагався обікрасти магазин (Фото).

Обвинувачений у суді свою вину не визнав та просив його виправдати. Він розповів, що в той день відбувалося святкування Дня села Лаврів. Він під`їхав автомобілем до кафе та припаркував його поруч, а сам пішов до літнього майданчику. Згодом він побачив, що потерпілий стояв біля його автомобіля та справляв природні потреби, тож він сказав чоловіку, щоб той припинив це робити та відійшов від авто, однак той відповів, що робитиме все, що хоче. З його слів, потерпілий підбіг до нього та намагався вчинити незрозумілі дії, тож він відштовхнув його, після чого потерпілий почав бити кулаками по кузову автомобіля. Після чергового зауваження потерпілий намагався нанести удар власнику авто, однак обвинувачений знову відштовхнув потерпілого руками, від чого той впав. Після цього їх розборонили.

Обвинувачений стверджував, що не наносив жодних ударів потерпілому. Через три місяці він дізнався від працівників поліції, що через цей конфлікт потерпілий написав на нього заяву.

Читайте також: Серед ночі почули стогін: на Горохівщині селяни в колодязі знайшли понівечене тіло.

Версія потерпілого відрізнялася від слів обвинуваченого. Він ствердив, що не справляв природніх потреб на автомобіль обвинуваченого, а робив це за ним. Також зазначив, що не наносив ударів по автомобілю. З його слів, конфлікт почав саме обвинувачений. Саме в ході конфлікту його побили. Попри це, він просив суд суворо не карати обвинуваченого.

Версії свідків також відрізнялися, одні стверджували, що побиття було, натомість інші це категорично заперечували. Проте суд взяв до уваги саме покази свідків, які казали, що побиття відбулося, адже вони співпадають з матеріалами справи, які є послідовними та повністю узгоджуються між собою.

Врахувавши всі обставини та вислухавши свідків, суд визнав обвинуваченого винним, призначивши йому покарання у виді 1 року та 6 місяців позбавлення волі, але змінивши його на умовне.
 

Telegram Channel