Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині викрили ділків, які щодня переправляли коптером через кордон цигарки до країн ЄС

Винахідливі.

Фото СБУ Волині.

На Волині викрили ділків, які щодня переправляли коптером через кордон цигарки до країн ЄС

СБУ продовжує системно протидіяти загрозам національній безпеці на державному кордоні

На Волині співробітники Служби Безпеки України затримали групу зловмисників, які щодня переправляли квадрокоптером через кордон цигарки до країн Євросоюзу. У ділків вилучено 1 тисячу пачок цигарок, літальний апарат та дві радіостанції.

Про це інформує пресслужба управління СБУ у Волинській області.

За оперативними даними зловмисники щоденно здійснювали протиправне переміщення курива через державний кордон в кількості 2000-2500 пачок. Тривають відповідні процесуальні дії.

Протягом минулого тижня СБУ також попередила незаконне переміщення товарів через кордон у Львівській та Рівненській областях. 

На Рівненщині виявили спільно з ДФС великий обʼєм спирту та фальсифікованих алкогольних виробів. Правоохоронці вилучили майже 10 тонн спирту та 3 тисячі пляшок фальсифікованої горілчаної продукції з підробленими марками акцизного збору, які зловмисники планували нелегально переправити через кордон. 

А у Львівській області співробітники спецслужби попередили протиправне ввезення в Україну понад 240 одиниць техніки та брендового одягу. Товар, серед якого мобільні гаджети провідних світових виробників, був прихований від митного догляду у мікроавтобусі. Вартість вилученого товару становить понад 800 тисяч гривень. 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба безпеки України
Telegram Channel