Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на вівторок, 26 січня: Волинь накриють снігопади та хуртовини

Ич які!

Фото goodfon.ru

Погода на вівторок, 26 січня: Волинь накриють снігопади та хуртовини

Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду

Якою буде погода на Волині завтра:

26 січня у Луцьку буде хмарно. Вночі значний сніг та мокрий сніг, вдень сніг. Хуртовина. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви вітру 15-20 м/с. Температура протягом доби 0-2° морозу.

Хмарну погоду синоптики прогнозують і на теренах Волинської області. Вночі значний сніг та мокрий сніг, вдень місцями значний сніг. Хуртовина. Подекуди налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, пориви вітру 15-20 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Найтепліше 26 січня було у 1990-му році – плюс 11,0 градуса, найхолодніше – у 1954-му році – мінус 29,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Яреми, затворника. Погоду цього дня визначали за місяцем: якщо навколо нього було туманне коло, очікували заметіль. Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду. Якщо ліс тріщить — мороз буде стояти довго, якщо ліс шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо на Яреми киця мордочку ховає — бути морозу; собака лежить, звернувшись — на холод, витягнувся — на тепло.

Прогноз погоди на післязавтра:

27 січня також буде хмарно. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel