Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Суд спочатку відібрав у волинянки двох малих дітей, а потім повернув їх

Сім’я знову разом.

Фото: Цітата.

Суд спочатку відібрав у волинянки двох малих дітей, а потім повернув їх

Жінка звернулась до відділу «Старовижівське бюро правової допомоги» Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та розповіла, що через складні життєві обставини вона почала зловживати алкогольними напоями і не виконувати своїх батьківських обов’язків в повній мірі. Це стало підставою для їх відібрання

Рішенням Старовижівського районного суду Волинської області від пані Віри відібрано двох її малолітніх дітей без позбавлення батьківських прав та передано органу опіки і піклування Старовижівської районної державної адміністрації для подальшого їх влаштування.

Відібрання дітей стало для матері переломним моментом в житті та змусило змінити свою поведінку в кращу сторону. Після пройденого лікування, пані Віра зовсім не вживає алкогольних напоїв, покращила свої житлові умови, усвідомила усі свої помилки у вихованні дітей, зробила відповідні висновки, а тому вважає, що цілком здатна виконувати обов’язки матері.

Пані Вірі повернули її малолітніх дітей, які були відібрані у неї за рішенням суду без позбавлення батьківських прав.

Зібравши всі необхідні докази та обговоривши усі питання, фахівчиня Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик підготувала позов до суду про повернення дітей, відібраних у матері без позбавлення батьківських прав.

Рішенням Старовижівського районного суду позов задоволено в повному обсязі. Пані Вірі повернули її малолітніх дітей, які були відібрані у неї за рішенням суду без позбавлення батьківських прав.

«Найважливіше у даній категорії справ довести, що відпали причини, які перешкоджали належному вихованню дітей їх батьками. Для цього необхідно зібрати належні докази та в судовому засіданні довести обставини, на яких ґрунтуються позовні вимоги», - коментує юристка Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик.

Джерело: Ковель.media
Telegram Channel