Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Харчувалися вбитими собаками»: діти жили у заваленій сміттям квартирі (Відео)

Інцидент трапився на Харківщині.

Фото novosti-n.org.

«Харчувалися вбитими собаками»: діти жили у заваленій сміттям квартирі (Відео)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

У вівторок, 26 січня, в центрі Харкова поліцейські забрали дітей з квартири, заваленої сміттям.

Про це повідомляє місцевий блогер Іван Вирізуб на своїй сторінці в Instagram, передає novosti-n.org.

«Забрали зі смітника дітей, вони харчувалися вбитими собаками», – розповідає блогер, додавши до свого посту відео з квартири в центрі міста.

Мати дітей повідомила, що всього в її родині 5 дітей, але двох в той момент не було вдома.

За його словами, в квартирі проживали діти, їх мати і бабуся, також сім'я містила 4 собаки.

«Квартира повністю завалена сміттям, співробітники поліції ледве відкрили двері. Собаки спрявлялии нужду прямо у помешканні, на вулицю не виходили. Тварин вбивали в квартирі, а потім їли», – пише блогер.

Читайте також: Батьки знайшли свого 16-річного сина повішеним.

На оприлюднених чоловіком кадрах видно, що по стінах бігають сотні тарганів, вся квартира завалена побутовим і органічним сміттям.

Реклама Google

Мати дітей повідомила, що всього в її родині 5 дітей, але двох в той момент не було вдома. Але питання де вони знаходяться, дівчина відповіла, що про це знають соціальні служби. За словами правоохоронців, одна з її дочок вже знаходиться в лікарні.

Пізніше за дітьми приїхала швидка допомога, а правоохоронці попросили одягнути молодшу дитину, щоб винести його на вулицю.

«Сім'я два роки сидить без держдопомоги, що ви хочете?» – відповіла на це жінка. В результаті дитину загорнули в ковдру та жилетку одного з присутніх чоловіків.

У свою чергу сусіди повідомили, що багато разів викликали поліцію, але копи, які приїжджали на виклик, говорили: «Ми туди не підемо, там сильно смердить».

Відзначимо, що мати дітей, Граненко Лілію Іванівну 1990 р.н.., Намагаються позбавити батьківських прав з квітня 2020 року. Заява в департамент надійшло 23 жовтня 2019 року.

Telegram Channel