Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У місті на Волині до малят, що потребують особливої уваги, прилетіли справжні зубні феї (Фото)

Волинь-нова

У місті на Волині до малят, що потребують особливої уваги, прилетіли справжні зубні феї (Фото)

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з медичним центром Sanident розпочинає новий благодійний проєкт «Здорова посмішка»

Мета: допомогти діткам, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах мати здорові зубки, навчити правильній гігієні ротової порожнини, навчити не боятися проходити лікування у стоматолога. Про це інформує директор Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Інна Третяк

Реклама Google

У нас, нажаль багато діток, які живуть за межею бідності і їх батьки не завжди можуть скористатися стоматологічними послугами . Тому для початку ми вибрали лише п'ять малюків, які на нашу думку потребують найбільшої допомоги. Сьогодні відбувся плановий безкоштовний медичний огляд.

Тому для початку ми вибрали лише п'ять малюків, які на нашу думку потребують найбільшої допомоги. Сьогодні відбувся плановий безкоштовний медичний огляд.

Для багатьох з них- це був перший похід до стоматолога. Тому нам дуже хотілося , щоб він пройшов в одному із найкращих медичних центрів нашого міста! Адже це ж так важливо у формуванні позитивної емоційної пам'яті, важливо, аби діти зрозуміли, що мати здорові зубки це- класно!

Читайте також: Чоловік викинув двох дітей на вулицю, поки їхня мати була в пологовому (Фото)

Згодом розпочнемо другий етап -лікування зіпсованих та недоглянутих «смайликів». Ніна Гайчук, наш прекрасний лікар-стоматолог, допоможе у цьому. Пані Ніна особисто вестиме діток до повного завершення лікування. Дітвора дуже полюбила свого лікаря! Як сказала одна дівчинка: «Коли я прийду сюди вдруге, то буду спати, а лікар нехай лікує зубчики!» . Ось така довіра сформувалась з першої зустрічі! Сподіваємось до цієї гарної справи долучаться і інші люди, які мають велике серце та мають трішки більше можливостей аби допомогати іншим.

Telegram Channel