Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кінолога Волинської митниці підозрюють у зловживаннях на понад мільйон гривень

У цих мішках дорогий і якісних одяг, а заявили, що то вживані речі.

Фото ДБР.

Кінолога Волинської митниці підозрюють у зловживаннях на понад мільйон гривень

Пропустив вантаж, знаючи, що з ним «не все чисто»

Головного державного інспектора-кінолога одного з відділів управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС підозрюють у зловживанні службовим становищем, що завдало державі збитків на понад 1,2 мільйона гривень. Про це повідомили в територіальному управління Держбюро розслідувань у Львові, інформує Суспільне.

Слідчі встановили, що інспектор під час митного оформлення відпустив водія транспортного засобу, хоча знав, що чоловік протиправно перевозить брендовий одяг як нібито це секонд-хенд.

Слідчі встановили, що інспектор під час митного оформлення відпустив водія транспортного засобу, хоча знав, що чоловік протиправно перевозить брендовий одяг на загальну суму 2 мільйони 578 тисяч гривень під виглядом «секондхенду». Таким чином посадовець митниці незаконно звільнив водія від податків на 1 мільйон 234 тисяч гривень.

Читайте також: Волинського митника, через якого держава збідніла на понад 223 тисяч гривень, судитимуть за службовий злочин

Волинського митника підозрюють у зловживанні службовим становищем за статтею 364-2. Чоловіку загрожує штраф та позбавлення волі від трьох до шести років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років.

Telegram Channel