Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як поліцейські Луцького району автівки з заметів витягували

Правоохоронці запускали двигуни пусковими дротами.

Фото поліції Луцького району.

Як поліцейські Луцького району автівки з заметів витягували

Машини потрапляли в снігові заноси, з’їжджали у сніг на узбіччя, а акумулятори не витримували мінусової температури та розряджались

Поліцейські офіцери громад Луцького районного управління поліції у посиленому режимі несуть службу на своїх територіях, аби мінімізувати наслідки снігопаду. Надають допомогу учасникам дорожнього руху, які потрапили у замети й не можуть вибратися зі снігу. Про це йдеться на фейсбук-сторінці поліцейських.

 

 Цими днями снігопад завдав чимало незручностей водіям. Автомобілі потрапляли в снігові заноси, з’їжджали у сніг на узбіччя, а акумулятори не витримували мінусової температури та розряджались. Через погодні умови на маршруті руху «Луцьк, Лаврів, Баківці» в снігопад потрапила не одна автівка, люди звертались на лінію 102, для отримання допомоги.

Через погодні умови на маршруті руху «Луцьк, Лаврів, Баківці» в снігопад потрапила не одна автівка, люди звертались на лінію 102, для отримання допомоги.

Отримавши дане звернення поліцейські офіцери громади Луцького районного управління поліції, прибувши на місце події, старались запустити двигуни автомобілів пусковими дротами, витягували автомобілі зі снігових заметів та кюветів.

Читайте також: У салоні +2 градуси: як у морозну погоду працюють тролейбуси у Луцьку

Якщо ж негода застала вас зненацька і самі ви не впораєтеся, звертайтесь на спецлінії відповідних служб: 101, 102, 103. Бережіть себе!

 

 

Telegram Channel