Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Шикарно вмерти: в Україні продають VIP-труну за мільйон гривень. Зал для прощання - на додачу (Фото)

«Грааль» - ручна робота з червоного дерева, і важить близько 200 кг.

Фото: Сьогодні.ua

Шикарно вмерти: в Україні продають VIP-труну за мільйон гривень. Зал для прощання - на додачу (Фото)

Червоне дерево може пролежати у землі без змін понад 50 років

Видання Сьогодні опублікувало репортаж із похоронного дому «Пам’ять», де можна придбати труну VIP-формату.

Словом, який прайс на труни VIP-формату, така й атмосфера — дорога. І 18 трун тут стоїть на 10 мільйонів 572 тисячі гривень!

А найдорожча труна — «Грааль», яка коштує 1 мільйон гривень! Шоковані? - пише журналістка Ліліана Григорак.

 

 Труна зроблена з червоного дерева, це ручна робота. Важить труна майже 200 кг. Вироблено її у Черкасах і виробник запевняє, що вона може до 50 років пролежати під землею, а її вигляд залишиться незмінним.

У «Пам’яті» є й дешевші: наприклад, «Патріот» за 200 тисяч гривень, «Президент 2к» за 500 тисяч гривень або «Президент 1к» за 600 тисяч гривень. Тут навіть є позолочена труна «Сенатор» — за 480 тисяч гривень.

Для охочих придбати труну за мільйон гривень у похоронному домі нададуть преміум катафалк, бригаду винесення та можливість скористатися залом для прощання з померлим.

 

 Цю труну виготовили 4 місяці тому й поки її не придбали.

У столичних магазинах я знайшла ідентичну «Граалю» труну за 650 тисяч гривень, і навіть за 400 тисяч гривень. Але, звісно, там вам не запропонують безплатно преміальний катафалк бонусом.

Читайте такожНа Рівненщині чоловік оголосив себе пастором і катував людей у підпільних реабілітаційних центрах (Фото)

У «Пам’яті» є й дешевші: наприклад, «Патріот» за 200 тисяч гривень, «Президент 2к» за 500 тисяч гривень або «Президент 1к» за 600 тисяч гривень. Тут навіть є позолочена труна «Сенатор» — за 480 тисяч гривень, - пише Сьогодні.

 

 Адміністратор похоронного дому зазначає, що попри те, що переважно у столиці купують значно дешевші труни, все ж і дорогі екземпляри мають попит - до 10 одиниць на тиждень.

Telegram Channel