Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Водій у стані сильного алкогольного сп’яніння збив патрульну поліцейську та намагався втекти з місця ДТП (Фото)

Як же ж так?!

Фото зі сторінки МВС України у Facebook.

Водій у стані сильного алкогольного сп’яніння збив патрульну поліцейську та намагався втекти з місця ДТП (Фото)

Працівницю поліції шпиталізували із закритою черепно-мозковою травмою та переломом щелепи

Водій із ознаками сильного алкогольного сп’яніння збив патрульну поліцейську та намагався втекти з місця ДТП, інформує МВС України.

Близько 20:00 години на вулиці Крилова екіпаж патрульних зупинив автомобіль Nissan Note за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів у порушника, водій іншого авто Nissan Micra на великій швидкості здійснив наїзд на патрульну та пошкодив авто, яке зупинили інспектори.

Під час затримання громадянин чинив опір правоохоронцям - поводив себе неадекватно та мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Навіть не зупинившись, керманич намагався втекти з місця події, на вимоги поліцейських зупинитись не реагував та створював аварійні ситуації.

Патрульні наздогнали та затримали водія за кілька кварталів від місця вчинення ДТП.

Під час затримання громадянин чинив опір правоохоронцям - поводив себе неадекватно та мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Наразі слідчими вирішується питання щодо затримання його на підставі ст. 208 КПК України та поміщення до ізолятору тимчасового тримання.

Патрульну шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом ЗЧМТ та перелом щелепи. Наразі лікарі надають їй кваліфіковану допомогу.

 

 Читайте також: В ДТП на Житомирщині загинув волинянин.

Telegram Channel