Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волиньелектрозбут» продаватиме газ дешевше встановлених Кабміном цін

Тариф для населення в лютому – 6,97 грн.

Фото: 112 Україна.

«Волиньелектрозбут» продаватиме газ дешевше встановлених Кабміном цін

Компанія «Волиньелектрозбут» пропонує своїм побутовим споживачам ціну на газ у лютому дещо нижче, ніж встановлено нещодавньою постановою Кабінету міністрів України. Для клієнтів «Волиньелектрозбут» ціна на лютий встановлена на рівні 6,97 грн

«Серед наших клієнтів є чимало літніх людей і людей, які використовують газ саме для опалення помешкань, а це становить чималу частку їхнього бюджету. Кожна копійка ціни є відчутною, особливо в зимовий період. Тому ми завжди намагались встановлювати якомога меншу ціну», – коментує директор ТОВ «Волиньелектрозбут» Дмитро Іванов.

Кожна копійка ціни є відчутною, особливо в зимовий період.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВОЛИНЬЕЛЕКТРОЗБУТ» є електропостачальником за вільними цінами та постачальником універсальних послуг. Компанія створена на виконання вимог ЗУ «Про ринок електричної енергії» щодо відокремлення оператора системи розподілу від виробництва, передачі, постачання електричної енергії шляхом створення відповідних суб'єктів господарювання.

З 2018 року компанія є постачальником електричної енергії споживачам  на усій території в адміністративних межах Волинської області. З 2019-ого року – постачальником природного газу.

Читайте такожФруктовий плов, запіканка, шніцель: учні волинської школи харчуються за новим меню, яке розробив відомий кулінарний експерт (Фото)

Джерело: Волиньелектрозбут
Telegram Channel