Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ковельський мер з командою радився з мешканцями будинків про реконструкцію

Ковельчани розповідали владі, що її не задовільняє.

Фото Ковельської міськради.

Ковельський мер з командою радився з мешканцями будинків про реконструкцію

У бюджеті міської громади передбачені кошти на ремонт у нинішньому році п’яти прибудинкових територій. Серед них і двір на вул.40 років Перемоги, 13, інформує сайт Ковельської міськради.

Реклама Google

Учора мешканцям цієї багатоповерхівки представили проєкт реконструкції. Там мають провести заміну мереж водопостачання та господарсько-фекальної каналізації, влаштувати тротуар з бруківки, проїзди, зелені зони, а частину старих дерев знести.

 

 Люди звернулись з проханням дещо розширити стоянку для автомобілів. Попросили і про дитячий майданчик.

За чаєм обговорили чимало тем, які турбують ковельчан, вислухали їх побажання.

Міський голова Ігор Чайка, його перший заступник Тарас Яковлев пообіцяли це врахувати і внести зміни в проєкт. За чаєм обговорили чимало тем, які турбують ковельчан, вислухали їх побажання.

 

 - Є різні варіанти вирішення питань. Можна це робити в кабінеті, а можна приїхати до людей і на місці поспілкуватись, подискутувати і знайти оптимальне рішення разом. Ніхто ліпше не знає за вас, що вам найбільше потрібно, - зауважив у розмові міський голова.

Читайте також: Мер Ковеля пояснив, як відбиратимуть двори для ремонту

Представники міської влади узгодили з мешканцями усі п’ять проєктів реконструкції дворів. Тож з настанням тепла там розпочнуться роботи.

Telegram Channel