Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
З понеділка Луцьком курсуватимуть ще чотири нових тролейбуси (Фото)

Нові рогаті.

Фото з сайту Луцькради.

З понеділка Луцьком курсуватимуть ще чотири нових тролейбуси (Фото)

Рогаті того ж стилю, що й два попередні — в червоно-білих кольорах

Луцький ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» виготовив ще чотири нових тролейбуси для міста Луцька, які вже наступного тижня виїдуть на найбільш затребувані маршрути — 1, 2, 5 та 12. Рогаті того ж стилю, що й два попередні — в червоно-білих кольорах.

Акти прийому-передачі тролейбусів для міста підписали Луцький міський голова Ігор Поліщук та директор автозаводу Дмитро Писаний, – інформують на сайті Луцькради.

Два «рогатих», які вже курсують містом, якісно себе зарекомендували. Це відзначають і працівники КП «Луцьке підприємство електротранспорту», які керують ними та лучани, які ними користуються.

«У місті вже фактично шість нових тролейбусів, а в першій половині лютого ми отримаємо ще чотири. За нашими розрахунками 29 нових тролейбусів, які ми отримаємо згідно проєкту, економічним методом зможуть витіснити близько 70-80 маршруток, - сказав міський голова. - Окрім того, придбання тролейбусів фінансово оздоровить підприємство електротранспорту, адже новим не потрібно робити поточний чи капітальний ремонт. Ці тролейбуси також економічніші в плані споживання електроенергії від тролейбусів старого зразка, які зараз їздять містом».

Читати такожУ центрі Луцька тестують першу «розумну» зупинку 

 

 На виготовлення одного тролейбуса працівники автозаводу в середньому витрачають три місяці. Кажуть, час виготовлення залежить від постачання комплектуючих елементів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Луцькрада.
Telegram Channel