Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині чоловік інсценував викрадення власного автомобіля

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині чоловік інсценував викрадення власного автомобіля

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

Волинянин постане перед судом за неправдиве повідомлення про злочин та завідомо неправдиве показання.

У четвер, 21 січня, до Луцького районного управління поліції звернувся 30-річний житель обласного центру. Чоловік, перебуваючи у службовому кабінеті поліцейських, офіційно заявив, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем Toyota, вартістю понад 200 тис. грн. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що насправді факту незаконного заволодіння транспортним засобом не було.

Читайте також: У Рівному двірник знайшов біля зупинки мертву жінку.

У рамках досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що насправді факту незаконного заволодіння транспортним засобом не було. Заявник інсценував викрадення автомобіля.

Відповідно слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 383 (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення) та ч. 2 ст. 384 (Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) Кримінального кодексу України.

Після оголошення волинянину про підозру в інкримінованих злочинах та проведення усіх необхідних слідчих дій кримінальне провадження з обвинувальним актом скерують до суду.
 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel