Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Громада придбала подрібнювач гілок і просить жителів привозити ялинки на утилізацію

Щоб не спалювати гілки і не шкудити довкіллю, краще їх подрібнити.

Фото: Торчинська ТГ.

Громада придбала подрібнювач гілок і просить жителів привозити ялинки на утилізацію

Техніку взяли для житлово-комунального господарства смт Торчин

З  метою санітарної обрізки дерев на вулицях та для покращення санітарного і екологічного стану громади, Торчинською селищною радою за кошти місцевого бюджету придбано подрібнювача гілок.

Подрібнювач призначений для подрібнення шляхом рубки на куски деревних відходів. Здатен перерубувати гілки діаметром до 160 мм.

Мешканців громади, які бажають утилізувати новорічні дерева, просять очистити їх від прикрас та доставити до  пункту збору, який діятиме з 27 січня 2021 року на полігоні твердих побутових відходів у смт Торчин.

Працівники Виробничого управління комунально-житлового господарства смт Торчин виконуватимуть ефективну утилізацію гілок шляхом їхнього подрібнення.

Читайте такожПоліський пасічник добуває малиновий та крушиновий меди

У зв»язку з придбанням спецтехніки повідомляємо, що у Торчинській громаді функціонуватиме пункт збору живих ялинок, які залишилися після різдвяно-новорічних свят. Також прийматимуться гілки дерев.  Мешканців громади, які бажають утилізувати новорічні дерева, просять очистити їх від прикрас та доставити до  пункту збору, який діятиме з 27 січня 2021 року на полігоні твердих побутових відходів у смт Торчин.

Джерело: Торчинська ТГ
Telegram Channel