Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Водії, увага! Волинь накриє рясний снігопад!

За прогнозами синоптиків опади у вигляді снігу триватимуть ще вночі 31 січня.

Фото РБК-Україна.

Водії, увага! Волинь накриє рясний снігопад!

В області знову засніжило. Негода насувається з півдня, приблизно в обідню пору рясного снігопаду варто чекати на всій території області

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області. За прогнозами синоптиків опади у вигляді снігу триватимуть ще вночі 31 січня.

Температура повітря по області вдень 0-5º морозу, вночi стовпчики термометрів опустяться до мінус 8º, на дорогах можлива ожеледиця.

Враховуючи складні погодні умови, радимо без крайньої потреби не вирушати в дорогу.

Дорожні підприємства приведені в режим посиленої готовності, снігоприбиральна техніка обробляє автошляхи державного значення. Працюватимуть цілодобово.

Враховуючи складні погодні умови, радимо без крайньої потреби не вирушати в дорогу.

Реклама Google

Якщо відмовитись від поїздки немає змоги - ретельно підготуйтесь до неї, будьте максимально уважними, обережними та відповідальними на автошляхах, а також не створюйте перешкод для роботи дорожньої техніки.

Читайте також Волинська «швидка» отримала шість нових автомобілів для порятунку хворих на COVID-19 (Фото).

Під час негоди рекомендуємо водіям, насамперед великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення (шукайте на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe)

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).

Telegram Channel