Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Розстібнули рюкзак: лучанку в центрі міста хотіла пограбувати компанія ромів

Посягнули на чуже.

Фото ілюстративне.

Розстібнули рюкзак: лучанку в центрі міста хотіла пограбувати компанія ромів

Інцидент стався днями на вулиці Лесі Українки

Днями лучанка ледве не стала жертвою вуличного шахрайства в самісінькому центрі міста. Одна доля секунди, і жінка опинилася б без гаманця, якби вчасно не почула, як хтось ззаду її шарпає. Жінку намагалися пограбувати роми. 

Про це вона сьогодні розповіла volyn.com.ua.

Пані Оля після 18 години йшла центральною вулицею, як вмить відчула за спиною неладне. Коли оглянулася, побачила перед собою молоду компанію осіб ромської національності. Спритники встигли розстібнути їй на спині рюкзак, але на щастя, подальший план «провалився» – жінка вчасно зреагувала.

«Що робите?Злодюги! », – вигукнула в обличчя злодіям. А ті, у відповідь своє «традиційне» побажання: «А щоб тобі там...?!

Цього разу пані Олі пощастило, хоч неприємні емоції переповняли, адже вона має вже подібний неприємний досвід – торік у громадському транспорті у лучанки дві циганки витягнули гаманець з грішми. 

 Спритники встигли розстібнути їй на спині рюкзак, але на щастя, подальший план «провалився» – жінка вчасно зреагувала.

Наступного дня, після вечірнього інциденту, пані Оля знову рухалася вулицею Лесі Українки. Дійшовши до Театрального майдану, «очі в очі» зустріла ту саму компанію. Це були ті сами роми, які відкрили її сумку днем раніше. 

Лучанка розповіла історію, аби застерегти жителів міста бути обачними, бо ймовірно, ці особи вже традиційно чатують на перехожих, в яких можна було б щось доброго поцупити.

Читати також: На Волині судитимуть посадовців, які розтрачали бюджетні гроші і брали хабарі

 

Telegram Channel