Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ковельський мер ловить людей на вулицях (Відео)

"Щойно поклали новий асфальт, як вже сталося дві аварії", – розповів перехожий міському голові.

Скрін з відео.

Ковельський мер ловить людей на вулицях (Відео)

Ігор Чайка вирішив поцікавитися думкою жителів міста щодо стану доріг

Ковельський міський голова ІГор Чайка вийшов на вулиці міста, аби поспілкуватися з ковельчанами. Пряму трансляцію він вів на своїй сторінці у Facebook. Мер перепиняє перехожих і цікавиться їхньою думкою щодо стану доріг. Зокрема Ігор Чайка запитує, чи достатньо посипали вулиці піском, чи бачили снігоочисну техніку.

відео!

Багато хто розповів і про аварійні ділянки доріг у Ковелі, на що голова пообіцяв зреагувати. Один літній чоловік зізнався, що вже й падав через слизоту. Він поцікавився, у якій передачі буде відеосюжет і здивувався, коли дізнався, що йде пряма трансляція. «Хай вам добре працюється на новому місці!» – побажав перехожий. 

«Тут недавно поклали асфальт і люди скаржаться, що водії стали швидше їздити. Погані дороги – проблема, і добрі дороги – проблема», – резюмував Ігор Чайка.

Чиновник знайшов і водія маршрутки, аби поцікавитися його дуимкою. Водій розповів, що вже вранці о 7.15 дороги почищені.

Чиновник знайшов і водія маршрутки, аби поцікавитися його думкою. Водій розповів, що вже вранці о 7.15 дороги почищені.

Щоправда, йшлося про Ковельський і Старовижівський район, адже його маршрут пролягає до села Глухи Старовижівського району. Ігоря Чайку більше цікавив стан доріг у місті, на що водій відповів, що не проживає в місті і однозначно відповісти не може.


Ковельчанка розповіла, що бачила снігоочисну техніку в центрі міста.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel