Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Пожежа в «Епіцентрі»: палій напав на охоронців з сокирою

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Пожежа в «Епіцентрі»: палій напав на охоронців з сокирою

Гасінням пожежі центру займаються вогнеборці

Сьогодні, 2 лютого, близько 13 години до Первомайського управління поліції надійшла інформація, що невідомий чоловік підпалив торгівельний центр.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Інші охоронці разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Реклама Google

Інші охоронці разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських.

Чиитайте також: У ТРЦ сталася пожежа: заживо згорів чоловік (Фото).

Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції.

Поліцейські забезпечують безпеку громадян на місці події.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство».

Telegram Channel