Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Продовжать говорити правду»: канал соратника кума Путіна відреагував на українські санкції

Волинь-нова

«Продовжать говорити правду»: канал соратника кума Путіна відреагував на українські санкції

Медіахолдинг соратника кума Путіна Тараса Козака звинуватив президента України Володимира Зеленського у політичній розправі, відреагувавши так на запровадження щодо їхнього власника санкцій

Також телеканали вважають, що РНБО ввела санкції «за надуманим приводом», а Зеленський, мовляв, таким чином залишає в ефірі «зручні канали», які «будуть брехати народу України».

Про це йдеться в опублікованій на 112 Україна заяві.

Телеканали «112 Україна», NewsOne і ZiK мають намір боротися за своє право мовити для українців, доносити правду до громадян і бути в ефірі.

Читайте також: Канал «Росія 1» зняв альтернативний сюжет про «палац Путіна», назвавши його «недобудованим готелем» (Відео).

«Телеканали «112 Україна», NewsOne і ZiK мають намір боротися за своє право мовити для українців, доносити правду до громадян і бути в ефірі», – йдеться у заяві.

Медіахолдинг соратника кума Путіна заявив, що і далі «продовжить говорити правду громадянам України».

Санкції проти Козака та його телеканалів: що відомо

Напередодні ввечері президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО, яким вводяться санкції щодо нардепа від «Опозиційної платформи – за життя» Тараса Козака, а також 8 юридичних компаній, яким належать телеканали 112, ZIK і NewsOne.

Після цього канали відразу почали відключати від ефіру.

Рішення про санкції не підтримав спікер парламенту Дмитро Разумков, який був присутній на засідання РНБО і утримався від голосування.

Telegram Channel