Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У сервісному центрі в Луцькому районі експерти виявили сумнівний автомобіль

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У сервісному центрі в Луцькому районі експерти виявили сумнівний автомобіль

 Транспортний засіб вилучили

За фактом підробки номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу триває перевірка. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 290 Кримінального кодексу України. 

 Учора, 2 лютого, під час переоформлення у сервісному центрі МВС у селі Струмівка автомобіля Audi 100, належного 28-річному жителю Луцького району, експерти виявили ознаки підробки номерів агрегатів транспортного засобу. Зокрема, під час огляду легковика експерт Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України помітив,  що маркувальне позначення двигуна піддавалося змінам.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

У Камені-Каширському за порушення правил безпеки дорожнього руху співробітники поліції зупинили автомобіль Opel Zafira, під керуванням 31-річного місцевого жителя.

Читайте також: Посивів від хімії: 20-річному Семену давали на життя всього два тижні, йому потрібна допомога (Фото).

 За цим фактом слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 290 Кримінального кодексу України. Йдеться про знищення, підробку або заміну номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Триває слідство.

 Цього ж дня у Камені-Каширському за порушення правил безпеки дорожнього руху співробітники поліції зупинили автомобіль Opel Zafira, під керуванням 31-річного місцевого жителя.
 Під час перевірки документів правоохоронці виявили, що посвідчення водія має ознаки підробки.

 Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel