Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині шахраї пропонують працевлаштування за кордоном від Центру зайнятості

Волинський обласний центр зайнятості працевлаштовує лише в Україні і лише на офіційні вакансії.

Фото ілюстративне.

На Волині шахраї пропонують працевлаштування за кордоном від Центру зайнятості

Останнім часом активізувалися спритники, які здійснюють шахрайські дії та, використовуючи дані Волинського обласного центру зайнятості, пропонують працевлаштування за кордоном

Під час спілкування з шахраями Ви отримаєте повідомлення про те, що офіс агентства «Сервіс Консалтіс», що надає послуги з працевлаштування за кордоном, розташований у місті Луцьку, в приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького 3а, кабінеті № 3, а кошти за послуги з посередництва Вам запропонують оплатити на картку. Про це пише на своїй сторінці Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Для більшої переконливості в правомірності своїх дій, спритник надішле Вам ліцензію про посередництво у працевлаштуванні на роботу за кордоном. Однак вона оформлена на ім’я конкретного ФОПа, а не на назване вище агентство. Тому вважати її гарантією працевлаштування НЕ МОЖНА!

Волинський обласний центр зайнятості, як і служба зайнятості загалом, ПРАЦЕВЛАШТОВУЄ ЛИШЕ В УКРАЇНІ і лише на ОФІЦІЙНІ ВАКАНСІЇ!

УВАГА! За адресою, вказаною в повідомленні, працює Волинський обласний центр зайнятості. І, звичайно, не надає жодних платних чи безоплатних послуг із посередництва у працевлаштуванні за кордоном!

 

 

Номер телефону шахрая в месенджерах Viber та WhatsApp: +38 095 225 89 35. Тип повідомлень, які можуть надходити Вам від Олександра – нижче у фото.

Не довіряйте сумнівним особам, які пропонують роботу за кордоном від імені центру зайнятості чи використовують будь-які дані служби зайнятості для переконливості в правомірності їх дій!

Реклама Google

УВАГА! Волинський обласний центр зайнятості, як і служба зайнятості загалом, ПРАЦЕВЛАШТОВУЄ ЛИШЕ В УКРАЇНІ і лише на ОФІЦІЙНІ ВАКАНСІЇ!

Telegram Channel