Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рівнянка пограбувала 8-річного хлопчика

"Я цього не хотіла взагалі, біс попутав чи що, я цього не знаю, не можу пояснити", – сказала затримана.

Фото ілюстративне.

Рівнянка пограбувала 8-річного хлопчика

У Рівному правоохоронці затримали жінку, підозрювану у пограбуванні 8-річного хлопчика. Йдеться про інцидент, який стався 27-го січня. Вона перебувала в орендованій квартирі

Рівнянка, неодноразово судима за майнові злочини, того вечора святкувала свій день народження, повідомляють у пресслужбі поліції. 

Як раніше повідомляло Суспільне, 27-го січня близько 19:40 невідома жінка закрила рот восьмирічному хлопчику біля його під'їзду та відтягнула за ріг будинку на вулиці Міцкевича у Рівному. Вона відібрала у дитини 70 гривень. Хлопчик фізичних травм не отримав.

Працівники карного розшуку встановили особу підозрюваної. Нею виявилась 33-річна уродженка колишнього Гощанського району.

«Я цього не хотіла взагалі, біс попутав чи що, я цього не знаю, не можу пояснити», – сказала затримана.

«У Рівному вона винаймає квартиру, де її й затримали оперативники. Як встановили поліцейські, жінка і раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, за що відбувала покарання у місцях позбавлення волі, звідки звільнилась у жовтні минулого року», – повідомив т.в.о. начальника Рівненського районного управління поліції Роман Штеба.

У пресслужбі Нацполіції області уточнили: у той день жінка святкувала день народження. Слідчі дії тривають, правоохоронці вирішують питання про повідомлення підозри, вину вона визнає, – розповіла речниця Нацполіції Марія Юстицька.

Також правоохоронці опублікували відео, на якому затримана говорить про свій вчинок.

Реклама Google

«Перед тим, як іти в маркет, я побачила дитину. Він біг до будинку, я побігла за ним. Затулила рота рукою, попросила мобільний телефон, він сказав, що не має. Я в нього забрала 60 гривень. Я цього не хотіла взагалі, біс попутав чи що, я цього не знаю, не можу пояснити», – сказала затримана.

Слідчі готують клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вчинок жінці загрожує термін за ґратами від чотирьох до шести років.

Telegram Channel