Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кілька міст залишилися без світла через аварію на ТЕС

Близько 19:27 весь Енергодар, а також сусідні населені пункти залишилися без електропостачання.

Фото tsn.ua.

Кілька міст залишилися без світла через аварію на ТЕС

Причина аварії – наразі невідома

У Запорізькій області кілька міст залишилися без електропостачання через аварію на Запорізькій ТЕС, повідомив міський голова Енергодара (поруч із яким розташована ТЕС) Дмитро Орлов. Про це пише «Радіо Свобода».

«Сьогодні близько 19:27 весь Енергодар, а також сусідні населені пункти, зокрема і місто Дніпрорудне, залишилися без електропостачання. За попередньою інформацією, до цього призвела аварія на ЗаТЕС ДТЕК. Всі блоки теплової станції раптово сіли на «нуль», – написав Орлов у фейсбуці близько 20:00.

За пів години електропостачання в місті почало частково поновлюватися. Медико-санітарна частина працює в штатному режимі, пацієнти забезпечені всім необхідним.

За його словами, що саме стало причиною аварії – наразі невідомо. «Та за пів години електропостачання в місті почало частково поновлюватися. Медико-санітарна частина працює в штатному режимі, пацієнти забезпечені всім необхідним», – написав він.

Міський голова також наголосив, що у штатному режимі працює і Запорізька АЕС – про це повідомив начальник зміни АЕС.

Теплова електростанція ДТЕК Запорізька ТЕС входить до складу АТ «ДТЕК Дніпроенерго» і розташована за 140 кілометрів на південь від Запоріжжя і за три кілометри від Енергодара.

Telegram Channel