Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Стало відоме ім'я загиблої в пожежі молодої лікарки (Фото)

Світла пам'ять!

Фото regionnews.net.ua.

Стало відоме ім'я загиблої в пожежі молодої лікарки (Фото)

Анестезіолог, що загинула під час пожежі в Обласній інфекційній клінічній лікарні була випускницею Запорізького медичного університету

Ольга Гліва, так звали дівчину, лікар-анестезіолог, у 2020 році закінчила інтернатуру та почала працювала в обласній інфекційній лікарні.

На сайті медуніверситету висловили співчуття родині трагічно загиблої дівчини та написали якою вона була, передає regionnews.net.ua.

Попереду було ціле життя, яке молода лікар-анестезіолог планувала присвятити порятунку пацієнтів.

Страшна трагедія у Запоріжжі: пожежа в обласній інфекційній лікарні обірвала життя чотирьох людей. Серед них – і нашої випускниці, лікаря-анестезіолога обласної інфекційної лікарні Ольги Сергіївни Гліви.

Медицина була її покликанням: Ольга Сергіївна з відзнакою закінчила Зорізький державний медичний університет, блискуче навчалася в інтернатурі, яку закінчила у 2020 році. Попереду було ціле життя, яке молода лікар-анестезіолог планувала присвятити порятунку пацієнтів.

Читайте також: Посивів від хімії: 20-річному Семену давали на життя всього два тижні, йому потрібна допомога (Фото).

Ольга Сергіївна сповна виконала свою місію на цій Землі – до останньої своєї хвилини намагалася рятувати життя своїх пацієнтів.

Колектив Запорізького державного медичного університету висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих і розділяє біль непоправної втрати.

Ось такою весело та життєрадісною була молода лікарка.

Реклама Google

Друзі дівчини оприлюднили реквізити для допомоги родині Ольги Гліви.

Усі, хто хоче допомогти сім’ї Ольги, її колеги і друзі організовують збір коштів.

4149 4991 3476 6938 Давигора Лілія Олегівна (номер карти продублюю в коментарях).

 

 

 

 

 

Telegram Channel