Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцькі муніципали візьмуться за автобазар

Фото зі сторінки Департаменту МВ ЛМР у Facebook.

Луцькі муніципали візьмуться за автобазар

Обіцяють штрафувати неналежно припарковані автомобілі

З 7 лютого (протягом трьох місяців) кожного четверга та неділі інспектори з паркування, а також управління патрульної поліції у Волинській області притягуватимуть до адміністративної відповідальності водіїв транспортних засобів, які порушують правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальна під час днів роботи авторинку. Про це повідомляє Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

За порушення правил зупинки, стоянки передбачено штраф у розмірі 255 грн; за порушення правил зупинки стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху — штраф 510 грн.

Значна частина автовласників, які приїжджають на авторинок паркуються за його межами, на тротуарах, газонах, пішохідних переходах, перехрестях, виїздах з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду, стоянки на проїзній частині в два і більше ряди, зупинки та стоянки на дорозі, яка розділювальну смугу та на зелених насадженнях, чим порушують правила дорожнього руху та правила благоустрою Луцька.

Як відомо, за порушення правил зупинки, стоянки передбачено штраф у розмірі 255 грн; за порушення правил зупинки стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху — штраф 510 грн.

Реклама Google

Telegram Channel