Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Пухлина дала метастази в кістки та легені: 18-річній лучанці терміново потрібна допомога

Дівчинка потребує пересадки кісткового мозку.

Фото volynnews.com.

Пухлина дала метастази в кістки та легені: 18-річній лучанці терміново потрібна допомога

У 2019 році в лучанок Тетяни Комащенко та її доньки Олесандри виявили онкозахворювання. Першого разу їм вдалося перемогти хворобу

Після лікування Тетяна з дочкою регулярно проходили обстеження. Під час одного з них сім'я дізналася про те, що в 18-річної Саші трапився рецидив. І що попередня схема лікування цього разу не допоможе: дівчинка потребує пересадки кісткового мозку, передають Волинські новини.

Вартість такої операції – за умови, що у Саші вдасться відібрати достатню кількість її ж стовбурових периферійних клітин, – становить близько 250 тисяч гривень.

І зараз на родину Комащенків чекає новий бій за життя дівчини.

Вартість такої операції – за умови, що у Саші вдасться відібрати достатню кількість її ж стовбурових периферійних клітин, – становить близько 250 тисяч гривень. І сім'я, і лікарі сподіваються на те, що Олександра потрапить під програму фінансування, і трансплантацію оплатить держава. Однак коли це станеться – зараз не може сказати ніхто. А часу в Саші мало: пухлина вже дала метастази в кістки та легені.

Дівчина наразі пройшла перший курс хіміотерапії і готується до початку забору стовбурових клітин. Тож коли буде призначена операція з трансплантації, на руках у батьків Олександри має бути необхідна для її проведення сума.

Взяти ці гроші Тетяні та її чоловікові Вадиму просто немає звідки. Навіть з допомогою знайомих, колег і волонтерів. Адже Тетяна працює медсестрою в державній лікарні, а чоловік – звичайний водій.

Читайте також: Посивів від хімії: 20-річному Семену давали на життя всього два тижні, йому потрібна допомога (Фото).

Тож усіх небайдужих волинян просять відгукнутися та допомогти зібрати кошти на лікування дівчини.

Допомогти дівчині Саші, якій нещодавно виповнилося 18 років, побороти хворобу, реалізувати свої мрії, головна з яких – жити – може кожен із нас.

Реквізити для допомоги:

Для переказів через «ПриватБанк»: рахунок 4149629300911930, Комащенко В.М. (батько)

Для переказів через інші українські банки: Одержувач: Комащенко В.М.

№ рахунку: 26201660943514

IBAN: UA703052990000026201660943514

Банк одержувача: АТ КБ «Приватбанк», Київ, Україна

РНОКПП одержувача: 2933613996

Призначення платежу: Поповнення рахунку Комащенка Вадима Миколайовича.

Telegram Channel