Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Судитимуть волинянина, який до смерті забив знайомого і присвоїв собі його документи

Душогубу загрожує довічне ув'язнення.

Фото Pixabay.

Судитимуть волинянина, який до смерті забив знайомого і присвоїв собі його документи

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення раніше судимим за розбій 32-річним жителем Нововолинська вбивства з корисливих мотивів, викрадення офіційного документу, незаконного заволодіння паспортом та закінченого замаху на крадіжку (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч.ч. 1, 3 ст. 357, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 КК України)

Не побувши і року на волі після звільнення із колонії, чоловік 04 грудня 2020 року, перебуваючи в квартирі свого 49-річного знайомого в Нововолинську, кілька разів ударив його в голову, завдавши смертельних травм.

Після цього зловмисник обнишпорив оселю та викрав мобільний телефон і всілякий хатній дріб’язок, заволодів паспортом убитого, його пенсійним посвідченням та банківськими картками, з яких намагався зняти гроші, проте не зміг.

Кілька разів ударив знайомого в голову, завдавши смертельних травм.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цих злочинів волинянин постане перед судом.

Читайте також: На Горохівщині сталася ДТП: зіткнулися дві вантажівки.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 115 КК України за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів, передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel