Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Підгайцівській сільраді – обшуки, – ЗМІ

У сільльраді – обшуки.

Фото ІА Волиньпост.

У Підгайцівській сільраді – обшуки, – ЗМІ

Заходи проводили у рамках досудового розслідувння, розпочатого за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем

 У Підгайцівській сільській раді та будинку підприємця Георгія Штефанеси, що у селі Піддубці, зранку 5 лютого розпочали обшуки.

Це ІА ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Інспектор сектору комунікації ГУНП в області Олег Плазовський прокоментував ситуацію, зазначивши, що санкціоновані обшуки проводили працівники поліції Волині. Заходи проводили у рамках досудового розслідувння, розпочатого за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України. Йдеться про привласнення, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем.

«Санкція цієї статті передбачає, зокрема, до 8 років позбавлення волі строком. Наразі досудове розслідування за цим фактом триває», - повідомив Олег Плазовський.

Реклама Google

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що ремонти доріг на території Підгайцівської громади робили через підставних підприємців. Про це розповів Артур Шиманський – один із підприємців, на якого оформляли підрядні роботи. За півтора року через банківський рахунок підприємця Артура Шиманського пройшло майже 10 мільйонів гривень. Каже, що усе, чим займався – це зареєструвався як фізично особа-підприємець на оформив довіреність на ім’я Георгія Штефанеси.

 

 

 

Читати такожСкандал в Підгайцівській сільраді: поліція відкрила кримінал з фактом перешкоджання роботі журналістки

Джерело: ІА Волиньпост.
Telegram Channel