Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Західному Бузі знайшли і знищили низку «підривок» для риби (Фото)

Знищили «підривки».

Фото Рибпатруля Волині.

На Західному Бузі знайшли і знищили низку «підривок» для риби (Фото)

Волинський рибоохоронний патруль в рамках взаємодії спільно з колегами з Львівського рибпатруля здійснили знищення місць та засобів незаконного вилову риби

Спільну рибоохоронну роботу було здійснено 4 лютого на річці Західний Буг, поблизу сіл Заставне, Литовеж, Мовники Володимир-Волинського району Волинської області та на протилежному березі річки поблизу с. Пісочне, Старгород, Шихтарі Червоноградського району Львівської області. Там рибоохоронці знищували так звані «підривки».

Бензопилами було зрізано тички для «павуків» – дерев’яні стовбці, що ставляться на протилежні береги водойми, на які натягуються дроти та сітні полотна призначені для незаконного вилову риби. Всі ці засоби, були встановлені невідомими особи. Під час роботи знищено чотири таких стовби та демонтовано сім дротяних тросів, що між деревами перетинали річку.

Знищено чотири таких стовби та демонтовано сім дротяних тросів, що між деревами перетинали річку.

Реклама Google

«Минулого року у березні волинські рибпатрульні здійснили аналогічний рейд з небайдужими рибалками. Тоді було знищено десять таких «підривок», та за рік несумлінні рибалки повторно встановили знаряддя для незаконного рибальства. На жаль, порушники не розуміють усіх наслідків своїх дій, адже ресурси водойм обмежені і кількість риби у них зменшується саме через таку діяльність. Закликаємо рибалок бути небайдужими та долучатися до контролю за порядком на водних об’єктах. Рибпатрульні обох відомств й надалі здійснюватимуть колективні рейди щодо контролю за дотриманням правил рибальства та протидії незаконному вилову», – прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

 

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Волинський рибоохоронний патруль
Telegram Channel