Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Транспортний колапс на Перемоги: як у Луцьку вирішуватимуть цю проблему

Часто-густо на проспекті затори.

Фото Першого.

Транспортний колапс на Перемоги: як у Луцьку вирішуватимуть цю проблему

Мова про найбільш проблемний проспект у Луцьку

Маршрутки і тролейбуси створюють затори, забираючи пасажирів біля школи №5, що на проспекті Перемоги у Луцьку. Аби вирішити проблему, там планують зробити «кишеню»

Про це розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук, повідомляє «Перший».

«Проспект Перемоги зараз найбільш проблемний у Луцьку. Ми вже збільшили інтервали руху транспорту, налаштувавши світлофори, заборонили повороти на вулиці 8 березня і Шухевича, але проблема залишається», – сказав посадовець.

У липні минулого року у Луцьку запрацювали нові схеми руху. Відтоді водії, які рухаються від «Там Таму», повинні спочатку проїхати коло біля історичного факультету, повернутися на проспект Перемоги і повернути на 8 березня, не перетинаючи смуги зустрічного руху.

«Якщо спускаємося з мосту на проспекті Соборності, бачимо, що дуже багато перешкод створюють маршрутки і тролейбуси біля 5-ої школи. Тому плануємо зробити там кишеню для громадського транспорту, щоб він не блокував рух», –  пояснив міський голова.

«Також плануємо ще збільшити інтервал руху транспорту, щоб більше авто встигало проїжджати, але тоді довше пішоходам доведеться чекати на світлофорах», – додав він.

Читати також: У селі на Волині нічийну землю вартістю чотири мільйони віддали громаді

Джерело: Перший
Telegram Channel