Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За публікацією «плівок Деркача» стоїть Офіс президента – Лерос

Гео Лерос.

Фото УП.

За публікацією «плівок Деркача» стоїть Офіс президента – Лерос

За публікацією так званих «плівок Деркача» стоїть Офіс президента Зеленського – про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат України Гео Лерос

Він також зазначив, що в нагороду за це Татаров і Деркач отримали контроль за «Енергоатомом». «За моєю інформацією, за публікацією «плівок Деркача» стоїть безпосередньо Офіс президента. І Офіс президента віддав під контроль «Енергоатом» Татарову і Деркачу. За це вони публікували ці плівки», – говорить Гео Лерос.

Офіс президента віддав під контроль «Енергоатом» Татарову і Деркачу. За це вони публікували ці плівки.

Він також зазначив, що Татаров поставив в «Енергоатомі» Сергія Россоху, який раніше працював в адвокатському об’єднанні Татарова. «Саме Татаров його туди поставив, щоб він був «на фільтрі» внутрішнього «дерибану». За ініціативою цього Россохи за останній час підписаний контракт на 420 мільйонів гривень. Це секретні видатки, які вони зробили щодо будівництва окремого блоку», – зазначає нардеп.

За його словами, до цього 90% будівництва енергоблоків йшли через систему Прозорро. «А ці 10% вони вирішили «розпиляти» через секретні видатки, і ці 420 мільйонів по суті осядуть в когось у кишені», – резюмує Гео Лерос.

Читайте також «Європейська Солідарність» вимагає притягнути до відповідальності власників прокремлівських ЗМІ, – Княжицький​.

Детальніше дивіться у відео:

 

Джерело: Прямий.
Telegram Channel