Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Ковелі учні вчитимуться сортувати сміття

Фото nowaste.com.ua.

У Ковелі учні вчитимуться сортувати сміття

Ще три освітні заклади міста стануть учасниками програми «Україна без сміття»

У Ковелі на базі п’яти освітніх закладів – ліцеїв імені Олени Пчілки, Лесі Українки, №10, №11, №12 – реалізовують освітній екологічний проєкт «Україна без сміття», інформує Ковельська міська рада. Його фінансують з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Основне завдання проєкту полягає в навчанні школярів правильно сортувати відходи, розподіляючи ресурсноцінні компоненти (папір, скло, метал, пластик) і органічні рештки.

У нинішньому році ще три навчальних заклади доєднаються до цієї програми — ліцеї № 7 і № 13 та ЗЗСО № 6.

У нинішньому році ще три навчальних заклади доєднаються до цієї програми — ліцеї № 7 і № 13 та ЗЗСО № 6.

З їхніми керівниками та представниками, начальником управління освіти зустрівся заступник міського голови Віктор Жигаревич. Він подякував за підтримку, наголосив, що школа є ідеальним майданчиком для впровадження екологічної освіти, виховання, адже основні риси характеру особистості формуються у ранньому дитинстві.

Головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич каже, що уже виділені кошти на придбання сортувальних наборів початківця, які складаються з трьох контейнерів, та на оплату навчальних лекцій для школярів. Їх планують провести 17-18 лютого з дотриманням всіх карантинних вимог.

Telegram Channel