Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині хочуть відновити ще один дизель-потяг

Залізничне сполучення Ковель – Ягодин було призупинено у березні минулого року у зв`язку з введенням карантинних заходів.

Фото konkurent.ua.

На Волині хочуть відновити ще один дизель-потяг

Хочуть відновити рух приміського потяга «Ковель-Ягодин»

Учора в Ковелі пройшла зустріч посадовців райради з представниками «Укрзалізниці» та керівниками ОТГ, де здійснюють пасажирські перевезення. Пце повідомив голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак.

Основне питання – відновлення курсування приміського потяга «Ковель-Ягодин». Як відомо, залізничне сполучення було призупинено у березні минулого року у зв`язку з введенням карантинних заходів.

Кожна громада де здійснюються пасажирські перевезення, на сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

Представники «Укрзалізниці» наголосили, що першочергове відновлення приміських поїздів відбувається на дільницях, де територіальні громади відшкодовують збитки за пільгові перевезення громадян. Рівненська дирекція залізничних перевезень готова йти на зустріч місцевим громадам, щоб спільними зусилями вирішувати важливі для громади питання щодо здійснення відшкодувань за пільгові перевезення.

У результаті дійшли згоди про те, що кожна громада де здійснюються пасажирські перевезення, на сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

Telegram Channel