Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Закарпатті затримали грабіжника з Волині

Чоловіка розшукували за грабіж.

Фото Закарпатська поліція.

На Закарпатті затримали грабіжника з Волині

Привернув до себе увагу тим, що нечасто виходив з дому

Працівники кримінальної поліції Свалявщини затримали зловмисника, причетного до грабежу, скоєного у грудні минулого року на території Володимира-Волинського. Наразі закарпатські поліцейські передали розшукуваного колегам з Волині.

Про це повідомляє Закарпатська поліція.

Закарпатські поліцейські отримали орієнтування від колег з Волинської області на раніше судимого зловмисника, який в грудні минулого року вчинив грабіж.

Нещодавно свалявські оперативники помітили у одному з населених пунктів немісцевого жителя, поведінка якого викликала підозри.

Злочин трапився на вокзалі у місті Володимир-Волинський. Там грабіжник вдарив перехожого, забрав у нього телефон та зник з місця злочину. Оперативники встановили особу зловмисника та оскільки останній переховувався від поліції, його оголосили у розшук та розіслали орієнтування по всій Україні.

Нещодавно свалявські оперативники помітили у одному з населених пунктів немісцевого жителя, поведінка якого викликала підозри. Адже з моменту прибуття до області чоловік не виходив з будинку, не заводив нових знайомств та уникав будь-якого спілкування.

З’ясувалося, що він розшукується волинськими правоохоронцями за підозрою у вищезгаданому злочині.

Чоловіка розшукували за грабіж.
 

 Читайте також У Горохівську лікарню привезли непритомного, окровавленого і п’яного чоловіка​.

Наразі місцеві поліцейські передали зловмисника колегам з Волині, для того, щоб вони провели об’єктивне і якісне розслідування. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Telegram Channel