Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чи відновлять рух потяга «Ковель-Ягодин»?

Кожна громада, де здійснюються пасажирські перевезення, на своїй сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

Фото Ковель медіа.

Чи відновлять рух потяга «Ковель-Ягодин»?

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак спільно із заступником РДА Романом Кульцманом провели зустріч з представниками «Укрзалізниці» та керівниками територіальних громад району, де здійснюються пасажирські перевезення

Від «Укрзалізниці» участь у нараді взяли начальник пасажирського сектору виробничого структурного підрозділу «Рівненська дирекція залізничних перевезень» Павло Александрук, начальник станції Ковель Руслан Александрук (він є депутатом Ковельської міської ради від Аграрної партії) та депутати Ковельської районної ради Володимир Андросюк («Батьківщина») і Андрій Броїло («Європейська солідарність»). Про це пише Ковель медіа.

Основне питання – це відновлення курсування приміського потяга «Ковель-Ягодин». Нагадаємо, що залізничне сполучення було призупинено у березні минулого року у зв’язку із введенням карантинних заходів.

Кожна громада, де здійснюються пасажирські перевезення, на своїй сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

Представники «Укрзалізниці» наголосили, що першочергове відновлення приміських поїздів відбувається на дільницях, де територіальними громадами позитивно вирішується питання відшкодування збитків за пільгові перевезення громадян. Рівненська дирекція залізничних перевезень готова йти на зустріч місцевим громадам, щоб спільними зусилями вирішувати важливі для громади питання щодо здійснення відшкодувань за пільгові перевезення.

Реклама Google

В результаті обговорення учасники зустрічі дійшли згоди, що кожна громада, де здійснюються пасажирські перевезення, на своїй сесії прийме рішення і затвердить програму, щоб закласти кошти на відшкодування пільгових перевезень населення.

Читайте також: На Львівщині ДТП: зіткнулися поїзд і маршрутка

Telegram Channel