Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Застукали на гарячому: оголену вчительку застали на руках у школяра

Після скандалу педагогиня звільнилася зі школи.

Фото publicdomainpictures.net.

Застукали на гарячому: оголену вчительку застали на руках у школяра

Викладачка закрутила роман зі старшокласником

Секс-скандал розгорівся в одній із шкіл Калинівського району на Вінничині.

30-річна вчителька закрутила роман з учнем старших класів. 50-річнй директор школи, який був і чоловіком вчительки, застукав їх під час любовних утіх. Про це повідомляє 33 канал.

З’ясувалося, що стосунки в пари виникли ще під час першого локдауну – у березні 2020 року.

Застукали пару «на гарячому» у кабінеті біології: оголена викладачка була на руках у школяра.

Односельчани помітили, що педагога додому підвозить один зі старшокласників. Вечорами вона ходить у місцевий клуб. Через це почалися чутки про зради, але чоловік вчительки, який працював директором у школі, відмовлявся в це вірити.

Старшокласник жив у забезпечені сім'ї – його батько тримає невелику ферму у сусідньому селі, та їздив до школи на подарованій батьком машині. До ровесниць уваги не проявляв, а до вчительки залицявся.

Застукали пару «на гарячому» у кабінеті біології: оголена викладачка була на руках у школяра. Дві завучки спеціально стежили, щоб довести директору. 

Оксана пів дня в нього в кабінеті плакала, просила, щоб простив. Казала, що це все через різницю у віці… Але директор мовчки зібрав її речі і відправив назад до мами. А сам, бідолашний, два тижні був у відпустці. Йому було так важко, бо лише в 50 повірив, що зустрів своє кохання.

Читайте такожНавіть 15-градусний мороз не зупинив зйомок у волинському селі, де починається Україна (Відео)

А вчительку Оксану невдовзі кинув школяр-мажор. Але вона не засмутилась і, кажуть, тепер вже коханка його батька. Після скандалу довелось звільнитись зі школи, тому пішла на ферму – секретаркою.

Telegram Channel