Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині жінка застала хвору на коронавірус доньку та її чоловіка без свідомості

Отруїлися?

Фото ілюстративне.

На Рівненщині жінка застала хвору на коронавірус доньку та її чоловіка без свідомості

Подружжя отруїлося чадним газом

7 лютого, о 12:25 надійшов виклик від жительки м. Дубно. Вона стверджувала, що її донька, яка хворіє на коронавірус та її чоловік – без свідомості.

Про це повідомляє ЧаРівне.

На виклик виїхала лікарська бригада Дубенської станції екстреної медичної допомоги у захисному одязі.

З'ясувалося, що 45-річна жінка, у якої СOVID-19, зателефонувала своїй матері і розповіла, що її чоловік втратив свідомість, зле стає і їй. Через декілька хвилин стривожена мати прийшла до подружжя. Вони були без свідомості. Жінка відчинила вікна та двері, оскільки запідозрила отруєння чадним газом та викликала швидку.

Медики екстренки оглянули чоловіка та жінку. Пацієнти були у свідомості. У них зафіксували понижений артеріальний тиск, гіперемію обличчя та виражену тахікардію.

Жінка відчинила вікна та двері, оскільки запідозрила отруєння чадним газом та викликала швидку.

Бригада швидкої викликала, ще одну карету швидкої, аби госпіталізувати обох до лікарні.

Медики швидкої надали спеціалізовану допомогу, забезпечили киснем чоловіка та жінку. Першим госпіталізували до Дубенської центральної районної лікарні чоловіка.

Читати також: На Рівненщині знайшли набрякле тіло чоловіка синього кольору

Жінку забрала друга бригада швидкої допомоги, яка прибула дещо пізніше, оскільки їхавши на виклик з проблисковими маячками, карету швидкої на дорозі не хотів пропускати легковик, внаслідок чого працівники екстренки втрапили в аварію. Ніхто з людей не постраждав. Механічні пошкодження отримала карета швидкої.

Реклама Google

Жінку з ковід-19 та попереднім діагнозом отруєння чадним газом - госпіталізували до Дубенської центральної районної лікарні. Під час транспортування пацієнтку забезпечили киснем.

Джерело: ЧаРівне
Telegram Channel