Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Волинський університет підписав угоду з рятувальниками щодо популяризації правил особистої безпеки

Університет долучиться до конкурсу «Створюємо інтерактивний конкурс безпеки»

Фото: ВНУ імені Лесі Українки.

Волинський університет підписав угоду з рятувальниками щодо популяризації правил особистої безпеки

Рятувальники закликають молодь розкрити свої таланти

Волинський національний університет імені Лесі Українки долучиться до конкурсу «Створюємо інтерактивний простір безпеки». Про це стало відомо під час зустрічі керівництва Університету та представників обласного управління ДСНС.

Реклама Google

3 лютого в області стартував конкурс «Створюємо інтерактивний простір безпеки». В рамках конкурсу молодь  зможе допомогти всім охочим підвищити рівень знань з правил особистої безпеки та алгоритму поведінки під час кризових ситуацій.

Рятувальники пропонують створити в рамках конкурсу відеоролики, мультфільми, комп’ютерні ігри, презентації з використанням анімації, малюнки, вірші або пісні.

Рятувальники пропонують створити в рамках конкурсу відеоролики, мультфільми, комп’ютерні ігри, презентації з використанням анімації, малюнки, вірші або пісні. Детальніша інформація про конкурс доступна на сайті Управління ДСНС у Волинській області за цим посиланням.

Читайте такожМешканець Іванич запросив керівників Волинського підприємства автостанцій на «морозяну» зупинку (Відео)

Під час зустрічі сторони обговорили співпрацю та обмінялися брендованою продукцією.

Минулого року в рамках цього Конкурсу студенти створили чимало цікавих робіт, які перевершили очікування організаторів! За сприяння Управління освіти та науки Волинської ОДА всі переможці були нагороджені подарунками і грамотами.

Джерело: ВНУ ім.Лесі Українки
Telegram Channel