Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Назвала строк дії картки: волинянку на 2500 ошукала інтернет-шахрайка

Нікому не називайте секретний код.

Фото ілюстративне.

Назвала строк дії картки: волинянку на 2500 ошукала інтернет-шахрайка

У жодному випадку не варто повідомляти строк дії картки та СVV-код

7 лютого до відділення поліції Ковельського районного управління звернулась жителька Шацького району із заявою про шахрайство.

30-річна дівчина на одному із інтернет-сайтів розмістила оголошення про продаж товару. Під приводом оплати товару спритниця дізналася дані платіжної картки з секретним кодом, за поцупила з картки волинянки майже 2500 гривень.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства та встановлюють особу, причетну до вчинення даного злочину.

Пам’ятайте, що для оплати на картку достатньо знати номер з 16 цифр, у жодному разі не повідомляйте строк дії картки та СVV-код.

Щоб не стати жертвою шахраїв, поліція просить краян запам'ятати прості правила:

• для оплати на вашу картку достатньо знати номер з 16 цифр, у жодному разі не повідомляйте строк дії картки та СVV-код ( зазначений на зворотній стороні картки);

• для оплати на вашу картку не потрібно отримувати жодних СМС-повідомлень чи підходити до банкомату, не повідомляйте шахраям дані з СМС-повідомлень, які надходять на вашу картку, та не проводьте жодних операцій у банкоматі на їх вимогу.

Читати також: Має шрам на лобі і щоці: волинян просять допомогти знайти грабіжника (Фото)

Джерело: Ковельське районне управління поліції Волинської області
Telegram Channel