Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У бібліотеки Горохівщини надійшло 510 найновіших книг

Горохівські бібліотекарі запрошують до себе читачів.

Фото smartnews.

У бібліотеки Горохівщини надійшло 510 найновіших книг

«А коли буде щось новеньке?». Вже є!

Зазвичай книгозбірні поповнюються за рахунок коштів державного бюджету раз чи двічі в рік, його передбачають обласні програми поповнення фондів, однак цих книг недостатньо для задоволення читацьких запитів. Тож торік за сприяння Волинської обласної бібліотеки для дітей та Волинської обласної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки наша Горохівська районна спеціалізована дитяча бібліотека взяла участь у програмі поповнення фондів публічних бібліотек Українського інституту книги. 

Ще більше вражає їхня вартість, що складає майже 68 тисяч гривень.

Український інститут книги — це державна установа при Міністерстві культури України, покликана формувати державну політику в книжковій галузі, провадити промоцію книгочитання в Україні, підтримувати книговидавничу справу, стимулювати перекладацьку діяльність, популяризувати українську літературу за кордоном. До Українського інституту книги надійшло на розгляд 2 779 заявок від 137 видавців.  На Волині було обрано всього 30 бібліотек, які отримали книги, згідно з програмою поповнення фондів бібліотек, і всім нам, хто працює в Горохівській бібліотеці, було надзвичайно приємно бути серед переможців.  

Реклама Google

Шлях до цієї перемоги був нелегкий, але ми його пройшли. Можна уявити радість бібліотекарів, коли вони отримали 510 найновіших чудових книг для діток міста та довколишніх сіл. Ще більше вражає їхня вартість, що складає майже 68 тисяч гривень. Але й це ще не все! Немає нічого гарнішого за щасливі обличчя наших малих, юних і дорослих відвідувачів, коли вони роздивляються новесенькі блискучі палітурки! Вони хотіли б прочитати всі сторінки відразу й стараються обрати найцікавіші. Тоді на допомогу приходимо ми, берегині книг.  

Читайте також Навіть 15-градусний мороз не зупинив зйомок у волинському селі, де починається Україна (Відео)​.

Кожного відвідувача ми зустрічаємо найдорожчим гостем. Мами й татусі, дідусі і бабусі, приходьте до нас разом із своїми дітками й внуками, а ми обіцяємо вам подарувати величезне задоволення від спілкування з новою сучасною книгою.           Лілія КОЛЕСНИК, заступник директора по роботі з дітьми Горохівської спеціалізованої бібліотеки.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel